Rekordbox DJ - preregistrovanie
Rekordbox DJ - preregistrovanie
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli jde přenechat účet v Rekordboxu respektive když ho budu chtít koupit od někoho jak to mám udělat aby jsem to měl registrované na svůj email? Když bude někdo vědět napište prosím i postup děkuji
Re: Rekordbox DJ - preregistrovanie
Rekorbox , teda ak myslíš Rekorbox na manažment hudby je FREE, čiže si ho vieš stiahnúť kedykoľvek, a pre používanie sa zaregistruješ. toť vsio.
Jjo to vím Špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem Rekordbox DJ
aj som si myslel
upravil som ti názov témy
upravil som ti názov témy
Myslíš že to pomůže????
Děkuji
Děkuji
Vyřešeno
mohol by si napísať aj ako si to poriešil, nech aj iný vie
Já jsem to řešil následovně: kupoval jsem starší Pioneer DDJ-RB i rekordboxem dj, prodávající vzhledem k tomu že měl software registrovaný na sebe musel na str. Pioneer na svůj účet kde změnil přihlašovací jméno a heslo, které mi poté zdědil společně s jeho emailem na který to bylo registrované já jsem se pak přihlásil a změnil jeho email na můj a samozřejmě přihlašovací jméno a heslo toť vše
Rekordbox Performance je plateny ale Rekordbox Export je zdarma.
Owned/Sold: DDJ-RX,DDJ-RB / PreOrder: DDJ-1000
Kolegové potřebuji poradit.. Ze dne na den mi v rekordboxu zmizela možnost na vytvoření knihovny (Při odpojování USB) Nevíte někdo jak to opravit aby to znovu tu knihovnu vytvořilo???
-
dobry deň, chcem sa opytat kupil som konzolu od uzivatela pouzivanu pioneer xdj rx2 aj s licencnym kodom ale nevie mi ho zobrat pretoze zostal pravdepodobne prihlaseny u uzivatela.. ako postupovat ?