BCD2000 - VDJ a mapovani tlacitek
-
BCD2000 - VDJ a mapovani tlacitek
Dobry den, vcera jsem zakoupil tento midi kontroler a mam k nemu par otazek: Chtel bych pouzivat VDJ 5, ale chybi mi zde moznost nejak si upravit funkce tlacitek na konzoli. A pokud se to snazim namapovat prez midi settings tak mi zas nejde rozchodit jog wheel, navic tlacitka nesviti a kdyz zapnu v nastaveni konzole advanced mode tak zas musim tlacitka mackat 2x. Take to obcas nefunguje vubec, program na konzoli vubec nereaguje nebo se proste nechce spustit track, proste je zastaveny na jednom miste a nehne se... eistuje tedy nejaka moznost jak docilit funkcnosti s timto programem?Nebo existuje nejaky podobny program ktery se vyrovna VDJ a jdou tam tlacitka namapovat? predem dekuji za odpovedi:-)
Re: BCD2000 - VDJ a mapovani tlacitek
když prolezeš forum tak tady někde byl odkaz na mapper k VDJ5 pro BCD 2000
-
Jo to jsem nasel, tam si ale nemuzes tlacitka nastavit sam... myslim tim priradit urc. funkce na jina tlacitka...?
sám si to můžeš nastavit vždycky:)
tadyto je mapper, kterej Ti ty tlačítka napuje sám (já ho mám taky a jsem celkem spokojenej). Prostě to jen rozbalíš. A pak to spustíš a ono se to samo nainstaluje...
tadyto je mapper, kterej Ti ty tlačítka napuje sám (já ho mám taky a jsem celkem spokojenej). Prostě to jen rozbalíš. A pak to spustíš a ono se to samo nainstaluje...
-
Jak si to muzu nastavit sam? kdyz to mapuju prez midi tak mi nejde jog wheel... navic me taky stve ze se mi nekdy ve VDJ z niceho nic rozhodi bpm... nevi nekdo co s tim?