Tak jsem nainstaloval Traktora a využil CDJ2000 jako kontroler..... Musím uznat, že se na tom míchá pěkně, a s beatovou synchronizací je to brnkačka, věřím že by to po chvilce zvládla i barmanka... Tím chci říci, že už to neni Dj-ing jako takovej, já se u toho více nudím a celkovej pocit nemám takovej, jako kdyžto míchám ručně a na ten zvuk si šáhnu.
Moje otázka zní. Používáte na akcích beatovou synchronizaci ? Nebo raději ze sebe vydáte maximum svého umění bez pomocné Synchronizace........
Já asi zůstanu u klasickýho míchání, protože zvuk scratche na Pio je o dost lepší než přes MIDI a navíc nemusím tahat počítač.
U traktoru se mi líbí, že můžu dva tracky míchat ve smyčce klidně hodinu a sedí to, ale bohužel nemám z toho nejlepší pocit
Jak jste na tom vy ?
Beat sync ano/ne
-
Beat sync ano/ne
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25
Re: Beat sync ano/ne
Být to jiné přehrávače, tak klidně sync použiju, ale zrovna u CDJ2000 při používání MP3 analyzovaných rekordboxem to v podstatě nemá smysl, protože srovnat dva tracky je otázkou 3 vteřin i bez poslechu, protože BPM je zobrazeno přesně na desetiny a tak stačí jen šoupnout pitch fader na stejné BPM a sedí to.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
Azu. Ne tak úplně... Je to o uších... Když se ti to rozjede, tak ti player neřekne na kterou stranu točit
Ono se to ale nerozjíždí když ty BPM máš podle čísel na displejích srovnané stejně, sluchátka sem potřeboval jen na to abych nastavit beat od kterého chci začínat a stejně tak i na CDJ350, které také ukazují BPM na desetiny
-
Nerozjídí ??? když dám smyčku tak ji musim neustále dolaďovat Občas mám tracky kde kolísá rychlost, takže do toho musím zasahovat Verzi mám 4.0
To si ty smyčky máš označit předem v Rekordboxu
Když těm trackům kolísá rychlost, tak tě nespasí ani Traktor
Když těm trackům kolísá rychlost, tak tě nespasí ani Traktor
Ty si sa proste dostal s technikou do bodu kedy zistujes, ze robi vsetko za teba a ty sa za mixom nudis ... smutne
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
-
Ahoj
Mohu toto forum oživit? Mám totiž podobný problém, né li stejný. Jak je to v dnešní době? Jsem Pioneerista, mixuji house, techno, sem tam dnb. Jsem začátečník, takže trénuji doma a právě stojím před stejným dilematem, vyplatí se trénovat bez pomůcek jako je beatsync a mix in key do budoucna? A nebo se rovnou mám učit hraní za pomoci dnešních technologíí a věnovat stejnou energii rovnou těmto pomůckám?
Mohu toto forum oživit? Mám totiž podobný problém, né li stejný. Jak je to v dnešní době? Jsem Pioneerista, mixuji house, techno, sem tam dnb. Jsem začátečník, takže trénuji doma a právě stojím před stejným dilematem, vyplatí se trénovat bez pomůcek jako je beatsync a mix in key do budoucna? A nebo se rovnou mám učit hraní za pomoci dnešních technologíí a věnovat stejnou energii rovnou těmto pomůckám?