Behringer BCD 3000
Behringer BCD 3000
Zdravím,
vzhledem k ceně mi připadá jako dobrá volba BCD 3000 se sofwarem (Traktor 3LE), ale není mi úplně jasné jaké má tahle verze Traktoru specifika, co neumí atd.. Může se vůbec používat ke komerčním účelům (hrani v clubech atd)? Dá se třeba někde stáhnout, abych si to mohl vyzkoušet dřív, než si koupím BCD3000?
Jo a co třeba Virtual DJ nebo jiné programy?
Díky moc za odpovědi
vzhledem k ceně mi připadá jako dobrá volba BCD 3000 se sofwarem (Traktor 3LE), ale není mi úplně jasné jaké má tahle verze Traktoru specifika, co neumí atd.. Může se vůbec používat ke komerčním účelům (hrani v clubech atd)? Dá se třeba někde stáhnout, abych si to mohl vyzkoušet dřív, než si koupím BCD3000?
Jo a co třeba Virtual DJ nebo jiné programy?
Díky moc za odpovědi
Re: Behringer BCD 3000
Pokud chceš vyzkoušet traktor LE tak si sežeň full verzi a přepni si jí do módu LE.
Já osobně používám VDJ bez problému. Měl jsem 5.0, lepší je mít 5.2, protože už je tam plná podpora BCD3000. Přímo s VDJ jsem problémy nezaznamenal. Jde spíš o to, že třeba v režimu ASIO nesmíš mít zaplou wifi, bluetooth atd... Bohužel jsem ještě neobjevil řešení...
Já osobně používám VDJ bez problému. Měl jsem 5.0, lepší je mít 5.2, protože už je tam plná podpora BCD3000. Přímo s VDJ jsem problémy nezaznamenal. Jde spíš o to, že třeba v režimu ASIO nesmíš mít zaplou wifi, bluetooth atd... Bohužel jsem ještě neobjevil řešení...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Můžeš tu verzi LE používat k jakémukoliv účelu, je to jen očesaná verze původního Traktor 3, která to vše hlavní co potřebuješ umí a je naprosto dostatečná a pokud ti nebude vyhovovat, tak si za 99 euro můžeš koupit upgrade na Traktor Pro. Najdeš tam přehrávání a mixování stejně jako v plné verzi, jsou zde i efekty, smyčky a v podstatě vše co budeš potřebovat.
Nikdo tě po koupi nenutí ten Traktor LE používat, klidně můžeš používat jakýkoliv jiný dj software, který podporuje MIDI (Virtual DJ, MixVibes, Deckadance, ...)
V průběhu roku se začnou dávat místo Traktor LE nově Traktor Pro LE.
Nikdo tě po koupi nenutí ten Traktor LE používat, klidně můžeš používat jakýkoliv jiný dj software, který podporuje MIDI (Virtual DJ, MixVibes, Deckadance, ...)
V průběhu roku se začnou dávat místo Traktor LE nově Traktor Pro LE.
Toto není pravda, většině lidí to funguje v pohodě aniž by museli cokoliv vypínat, doporučuje se pouze toto a jiné věci povypínat pouze v případě že s tím budou nějaké problémy, ale vždy to záleží na používaném programu a na samotné konfiguraci počítače, především na jeho základní desce a jak je nainstalován systém, rozhodně to není používáním ASIO režimu, což není nic jiného než ovladače, pomocí kterých může program přímo komunikovat se zvukovou kartou aniž by to komunikovalo přes další služby ve windowsech čímž je dosaženo mnohem větší rychlosti komunikace.Jde spíš o to, že třeba v režimu ASIO nesmíš mít zaplou wifi, bluetooth atd... Bohužel jsem ještě neobjevil řešení...
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Full verzi Traktoru kupovat asi nebudu. Celkem mi vyhovuje VirtualDJ (zkoušel jsem trial verzi).Jak je to s licencí? dá se sehnat nějaká verze zdarma (něco jako Trakor LE) nebo nějaký crack??
u numark total controlu je verze VDJje (CUE LE) zdarma a když si chceš upgradovat na plnou verzi tak můžeš za 150USD. tento proces jsem dnes podstoupil a už mě nebude nic omezovat. když doslouží konzole (nepočítám že to bude dřív než za další 3-4roky) koupím playery s midi a budu mít zas na delší dobu vystaráno :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
-
Ahoj mám večší problém po zakupení BCD 3000 hladal som aj tu na fóre no nikde som to nenašiel.Mam OS Win 7 no nejde mi nainštalovat uplne BCD 3000 nechce ma to pustit dalej neviem čo s táým robit.Treba tam niečo doinštalovat ako driver ??? Nikde som nič nenašiel i ked čítam že win7 to šlape.
To máš prostě smůlu BCD s win7 64bit nefunguje, nejsou ovladače a ani nebudou
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
Pfuuu sakra tak to je nádhera
-
Prave som nainštaloval po zakupení Traktor Studio Pro 3.2 a s kombinaciou BCD 3000 prechádza cez to len zvuk a všetko ostatne je hluché Ja už neviem čo s tým robit .
žeby si si vybral kontrolér v nastaveniach alebo si to namapoval?
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
tak mi to prodejDJ Pietros píše:Prave som nainštaloval po zakupení Traktor Studio Pro 3.2 a s kombinaciou BCD 3000 prechádza cez to len zvuk a všetko ostatne je hluché Ja už neviem čo s tým robit .
no cau hele nemuzu sehrat mapera na bcd 3000 nevis kde bych to sehnal protoze jsem si prave celej pc premazal jako myslim windows a vse jsem ztratil tak jestli ti muzu poprosit kde bych to sehnal protoze toho behringra bcd 3000 bez mappera nerozjedu diki moc
a na 32 bitovým pojede nebo nepojede?
Zdravim idem kupit behriger BCD 3000ake su pren idealne podmienky aby siel ako ma a bez problemou a nahodou neviete ci moze sluzit aj ako zvukova karta ku DJ gramcom dakujem