DENON MC4000

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Maaja

DENON MC4000

Příspěvek od Maaja »

Máte někdo osobní zkušenost s timto přistrojem? Zajímá mě například zamrzání, kvalita zvuku mic, jestli je dostatečný gain na sluchátkach...,

v minulosti jsem mel např.4-kanal American Audio v podobne koncepci jako je tohle (midi+zvukova karta+analog? mix vč.mic atp) a byl to totalni pruser tak mě zajima jestli se v teto cenove hladine kolem 10000 za tech par let co jsem byl ženatý neco změnilo?

Maaja

Re: DENON MC4000

Příspěvek od Maaja »

jestloi nikdo nic tak to má asi svůj důvod :D

mira

Příspěvek od mira »

Já ho mám cca rok. Denon sám o sobě už jako značka by měl být zárukou kvality. Zpracování je super, prostě pořádnej kus železa. Zvuk taky, prý má hodně kvalitní zvukovku. Používám občas oba mikrofonní vstupy zároveň, zesílení dost silný a sluchátka jsem ani v plným clubu neměl nikdy snad ani na půlku. Občas jsem použil i výstupy na odposlechy a napojení dalšího DJ přes aux in a vše šlapalo, jak má. Používám ho s Virtual DJ 8, nezamrzlo mi nic ani nespadlo ani jednou.

Tenkrát jsem ho bral s tím, že se mi zdálo, že za danou cenu toho nabízí nejvíc. Po roce používání od soukromek a svateb až po clubový hraní se mi to potvrdilo a nemám nejmenší důvod měnit.

Jura20

Příspěvek od Jura20 »

Hoj chlapci,

dotaz, jsou mikrofonni vstupy + AUX in - nezavislé? Staci zapnout konzoli a lze z AUXu hrat a do mikraku mluvit a leze to ven? Nebo musi byt pripojeny PC?

Diky

BlackW
Vybavení

Příspěvek od BlackW »

Musíš mít PC, není to standalone konzole funguje jen s DJ softwarem

Odpovědět