error in the sound driver DirectX?
error in the sound driver DirectX?
nevíte, proč se mi ukazuje při stuštění virtualu dj 4,2 tohle? : error in the sound driver DirectX?
-
- Moderátor
Re:
dikk.. to jsem ale prave taky uz delal. a nic. ted mi rikali Djs, ze mam zkusit starsi verzi. tak jdu na to....
mam Homka.
a nevis, jaky direxy se nejvic pouzivaji pro kteroukoliv verzi VDJ.
mam od 3ky do pekty snad vsechny a nejdou mi. kvuli tamtomu...
mam Homka.
a nevis, jaky direxy se nejvic pouzivaji pro kteroukoliv verzi VDJ.
mam od 3ky do pekty snad vsechny a nejdou mi. kvuli tamtomu...

Re: error in the sound driver DirectX?
No verzi direct-X neres nijak moc. Ja sem mel klasiku 9.0c a od jedny doby mi to zaclo psat presne todle pri spusteni. Ale u me ten problem byl primo ve VDJ v konfiguraci zvukovek. Uz si presne nepamatuju co to bylo, ale mel sem dve a nejak sem tam mel neco spatne.
Work hard, party hard.
mě to háže tuto hlášku když jsem měl nastavenou v setupu jako výchozí zvukovku mayau a při dalším spuštění jsem ji nezapojil.. tímpádem ji CUE nenašel a proto vyhodil hlášku.. po připojení a restartu programu vše ok
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
... jeste rozsirim - tohle to vyhodi obecne vzdy, kdyz je nastaven na nejakou zvuknu a pri dalsim spusteni ji nemas v systemu - podle me je to bug, nebo teda by to meli osetrit tak, ze to nebude hlasit DX, kdy se VDJ pouze blbe dotazuje na zarizeni, ale VDJ by mel poznat nepritomnost karty a po spusteni zobrazit konf. dialog s default zvuknou a moznosti prenastavit ... :wink2:hoolifan píše:mě to háže tuto hlášku když jsem měl nastavenou v setupu jako výchozí zvukovku mayau a při dalším spuštění jsem ji nezapojil.. tímpádem ji CUE nenašel a proto vyhodil hlášku.. po připojení a restartu programu vše ok
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro