Dobrý den,
Mám malý problém s traktorem - v momentě, když spustím track a on ještě není analyzován, tak začne hrát a zároveň se spustí analýza. Vytížení jednoho járdra procesoru se vyhoupne na 100% - skladba se se přehrává v pořádku a v momentě, kdy je analýza tracku hotová se právě analýzovaný track jakoby sekne. Je to már milisekund,ale buhužel slyšitelných. Nevíte kde by mohl být problém? Tento samý problém je i když je skladba puštěna přes interní zvukovku, takže nebude problém v USB kartě, která je v MIDI kontroléru.
NB - mobilní i5, 4GB ram, 64bit OS W7PH
Konzole - Traktor S2
NI Traktor 2.1.2 + Traktor S2 + Intel i5
NI Traktor 2.1.2 + Traktor S2 + Intel i5
Alienware M11xR3, Vestax VCI-100, ESi U46 XL
Re: NI Traktor 2.1.2 + Traktor S2 + Intel i5
nejlepsi reseni je si zanalyzovat vsechny tracky, pak se tomu vyhnes
ako pisal honcka, treba si najst jedno poobedie a nechat zanalizovat vsetky skladby, potom ti to nebude robit
v nastaveniach traktoru si najdi polozku File Management , v nom Music Folders, pridaj si tam folder kde mas skladby, zavri nastavenie.
V lavom stlpci si klikni pravym tlacidlom na Track Collection , potom Import Music Folders, potom este raz pravym a spusti si Check Consistency. ono ti to prebehne skladby a daj ich analyzovat.
v nastaveniach traktoru si najdi polozku File Management , v nom Music Folders, pridaj si tam folder kde mas skladby, zavri nastavenie.
V lavom stlpci si klikni pravym tlacidlom na Track Collection , potom Import Music Folders, potom este raz pravym a spusti si Check Consistency. ono ti to prebehne skladby a daj ich analyzovat.
JJ, to je řešení, ale né vždy je vše nachystáno dle plánu:) Navíc mně i5 příjde jako dostatečně silné CPU pro tuto práci:( já třeba jestli neexistují nějaké figly v nastavení. Chvilku jsem jsem goouglil, ale nenašel jsem žádnou odpověď na mou otázku, tak to zkouším zde.
nejaky figl na to neni, aspon neviem o tom, a tych par minut stravenych pri anylizovani novych skladieb nikoho nezabije
ja som to robil akurat stvrtok, som stravil za pc pekne 4 hodky
ale ziaden problem ani piatok, ani v sobotu na akcii.
takze oplati sa to spravit
ja som to robil akurat stvrtok, som stravil za pc pekne 4 hodky
ale ziaden problem ani piatok, ani v sobotu na akcii.
takze oplati sa to spravit
Koupím tracky a pak rovnou analyzuju a nechám běžet traktor klidně na pozadí a pracuju dál...
Jinak se ti to možná seká, že ti to tam po analýte hodí ten "tempo bod", který určuje kde začíná první beat apod....
Pokud si nastavíš aby se po analýze nenastavoval ten bod tak to podle všeho nebude skákat (ovšem nevím zda to jde vypnou nebo zda se vypíná pouze ukládání "tempo bodu" do cue bank)
Doporučuji projet všechny tracky analýzou a máš po starostech
Jinak se ti to možná seká, že ti to tam po analýte hodí ten "tempo bod", který určuje kde začíná první beat apod....
Pokud si nastavíš aby se po analýze nenastavoval ten bod tak to podle všeho nebude skákat (ovšem nevím zda to jde vypnou nebo zda se vypíná pouze ukládání "tempo bodu" do cue bank)
Doporučuji projet všechny tracky analýzou a máš po starostech
jinak teoreticky, jestli ta analyza tracku spousti jinej proces, tak ho pustit pres Task Manager jenom na jedno jadro, samotnyho taktora nechat na druhym
Analýza jede pod jedním procesem Traktor.exe *32. Takže to nepůjde. Jinak děkuji za ochotu a přeji příjemné dýdžejování;)