no TC (CD) sygnal found ( VDJ/numark cue )

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
poharik

no TC (CD) sygnal found ( VDJ/numark cue )

Příspěvek od poharik »

neviete čo s tym moze byt, uš som bezradny .. snažim sa nastavit ovladanie pomocou Numar axis 9 playerov + stiahol som si prisluseny subor s časovym kodom z VDJ stranky napalil .... no pri kazdom pokuse o skaliborvanie piše toto " no timecode sygnal found ... " avšak v numark cue sa to i bez toho da použivat ale cca po 15 minutach hrania prestane toto fungovať ... skušal som to na VDJ 5.0.7 demo ( trial ) aj na Numark Cue ( uš sa nepamatam ale zrejme cracknuta verzia ) :roll:
Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61

poharik

Re: no TC (CD) sygnal found ( VDJ/numark cue )

Příspěvek od poharik »

HURÁ prišiel som na to .... trebalo použit ovladacie cd pre vyššie modely playerov(pio cdj 800 ) .. sice na stranke pisalo dokonca ze pre numark axis9 treba tu prvu verziu no opak je pravdou ;)

vladis

Příspěvek od vladis »

no takze to nebolo zrejme tym, preinstaloval som OS nastavil to do povodneho stavu a zas NEFUNGUJE ... vypisuje to to to iste co predtym .. ked si zapnem graf sygnalu tak sem tam do toho skoci 25 50 alebo dokonca 100 percentny avsak furt to klesne na 0 a ked dam automaticke " nakalibrovanie" tak to vypise ze nema sygnal ... nikoho nenapada nejake riesenie ? tak krasne to fungovalo a zas som na com som bol predtym :(

poharik

Příspěvek od poharik »

znova si odpoviem sam :lol: problem bol v tom ze vstupny sygnal bol nastaveny v ovladacom paneli zvukovky(maya44) skoro na max. co zosilnovalo uz silny sygnal z playerov a tym padom dochadzalo ku skreslovaniu timecode sygnalu ... takze stacilo nastavit spravnu velkost na vstupe ;)

Odpovědět