NUMARK MIXTRACK

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
beatIT

Re: NUMARK MIXTRACK

Příspěvek od beatIT »

Eddie_Halliwell píše:ja by som sa chcel opytat, kedze uz mam numark mixtrack pro a som z neho absolutne v p....jak nastavim vo virtual DJi, aby mi cez vystup na sluchadla z numarku hrala v sluchadlach len jedna skladba ?...skusal som to hocijak, ale vzdy mi hrali v sluchadlach bud obe skladby, alebo mi hrala v sluchadlach ta ista skladba, ktora hrala aj v reprakoch :-)...poradite ?
akurat v stvrtok mi dosiel, a mal som tento isty problem, v tom zositku co je k tomu pribaleny, kde mas graficky znazorneny Mixtrack a na nom cisla. Cisla 29 a 30 su vymenene, to znamena ze repraky si daj na OUTPUT 1 a sluchadla normalne spredu. Ten obrazok ma dost pomylil, az potom som sa zacal orientovat podla tych outputov.

A ked to uz budes mat a stale to bude blbnut, tak tlacidlo CUE MIX potoc uplne nalavo, nad nim nastav volume a ide ti to do sluchatok..

Dalsie info o tlacidlach mas v ciernom zositku numark.

sprem

Příspěvek od sprem »

Tak čo, aké máte s tým skúsenosti ?
Neodchádzajú JOGy, KNOBy ?

U nás ho majú za 210 €, myslíte že sa oplatí priplatiť ešte 40 € a bude to hrať aj z iPodu a nahrávať na iPod... Mám na mysli iDj 3..

sprem

Příspěvek od sprem »

Chlapi otázka.
Kde sa dá najlacnejšie kúpiť Mixtrack PRO ? Mohol by byť aj ebay ale tam som to jaksi nenašiel..

sprem

Příspěvek od sprem »

A ešte jedna.
Má niekto mapu pre traktor pro ? Resp. ide použiť mapa od pôvodného mixtracku ?

beatIT

Příspěvek od beatIT »

To zalezi na tom ci by si to s iPodom vyuzil. Ja som kupoval z djcenter.sk za 210... a kto ti to vyreklamuje ked sa neco pokazi na eBayi? No mne neodchadza nic, vlastne soms nim dost spokojny, len sem tam ked zrychlujem alebo spomalujem song s faderom tak mi vo virtual Dji nemeni BPM, proste ako keby to na chvilku zamrzlo, ale este sa musim pozriet ze ci ja nerobim nieco zle...

dj.bony

Příspěvek od dj.bony »

Ahojte,
tiez premyslam nad kupou numark mixtrack pro. Pouzivam djay software od firmy Algoriddim pod Mac OS. Naucil som sa kopu klavesovych skratiek, preto je praca s tymto software znazne zjednodusena. Mys takmer vobec nepouzivam. Myslite, ze by som si kupou tejto konzoly este nejakym sposobom ulahcil pracu?

teddy010

Příspěvek od teddy010 »

dj.bony píše:Ahojte,
tiez premyslam nad kupou numark mixtrack pro. Pouzivam djay software od firmy Algoriddim pod Mac OS. Naucil som sa kopu klavesovych skratiek, preto je praca s tymto software znazne zjednodusena. Mys takmer vobec nepouzivam. Myslite, ze by som si kupou tejto konzoly este nejakym sposobom ulahcil pracu?
nazdar ... konzola ti vždy značne uľahčí robotu s absolútne všetkým :) či už je to EQ alebo kooopa iných vecí
Numark Total Control, Midi Fighter, Novation Launchpad

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

otázka je jen, jestli tvůj soft podporuje midi, a jestli i tuto konzoli.. ke konzolím se dodává převážně Traktor a virtual dj..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Espire

Příspěvek od Espire »

Čus, už mám mixtrack PRO doma.. Parádička.. akorát mě trápí sluchátka normálně je zapojím zepředu ale prostě nic do nich nehraje at dělám s cue mix cokoliv.. prostě vše do beden.. co sem udělal špatně? Díky :)

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

Mas spatne nastaveny sound setup..mas traktor nebo vdj?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Espire

Příspěvek od Espire »

vdj..v setupu nevím kde tam..

stopo

Příspěvek od stopo »

mam jednu otazocku na numark mix track pro kamarat si ho chce kupit a hravat s nim aj v clube ja som mu povedal ze to nema sancu vydrzat a pre istotu si to chcem overit aj tu

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

If you're into house music the DJ scene is like a natural path to follow
And back in the days, DJ's were weird people who like music in a weird way
Back then you'll have to be a nerd to become a DJ
Nowadays everybody wants to be a DJ
Nowadays everybody wants to be that nerd
It sickens me
If you are not in it for the love of the music
Would you please fuck off!

Azu

Příspěvek od Azu »

stopo píše:mam jednu otazocku na numark mix track pro kamarat si ho chce kupit a hravat s nim aj v clube ja som mu povedal ze to nema sancu vydrzat a pre istotu si to chcem overit aj tu
Není jediný důvod proč by to nemělo vydržet, vše vydrží tak dlouho jak se k tomu chová, není to rozhodně o tom kdo to vyrábí
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

piatro píše:If you're into house music the DJ scene is like a natural path to follow
And back in the days, DJ's were weird people who like music in a weird way
Back then you'll have to be a nerd to become a DJ
Nowadays everybody wants to be a DJ
Nowadays everybody wants to be that nerd
It sickens me
If you are not in it for the love of the music
Would you please fuck off!
:wink:
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Odpovědět