NUMARK MIXTRACK

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
djmixal

NUMARK MIXTRACK

Příspěvek od djmixal »

Ahojte chcel by som začať s DJingom a chcel by som sa opítať že či je správna voľba NUMARKK MIXTRACK? A čo radšej kúpiť NUMARKK MIXTRACK alebo NUMARKK MIXTRACK PRO? A kedy bude v predali tá PRO verzia? Ďakujem.

sprem

Re: NUMARK MIXTRACK

Příspěvek od sprem »

Omg, používaj trocha vyhladávanie..
O 2 témy nižšie mám o tomto kontroleri vlastnú tému..

Údajne by sa mal dostať do predaja v druhej polovici Decembra.. Písal som do 55.sk ale ešte sa mi neozvali.
Čo ti k tomu kontroleru povedať ?
PROčko má zvukovú kartu a je k nej Virtual DJ LE, nie Traktor LE. Má zvláštny eqalizér, lebo mutuje sa zvlášť tlačítkom, nie stlačením knobu dovnútra. Taktiež nemá gainy.. (ja ich ani nepotrebujem).
Pri verzi PRO je iná mapa - tlačidlá na mutovanie eqalizéru sú použité ako HOTCUEs..

Každopádne, na mapu sa nepozeraj, namapuješ si ho tak, ako sa ti len bude páčiť..

Ešte k tomu. Mixtrack sa mi páči výzorom viac. Tie strieborné fadery a úchyty na pro sa mi nepáčia..
Aj keď mám v booku zvukovku, radšej by som bral PRO. Mám totiž len 3 usb porty.. Keď uvážim že by som tam dal kontroler, myšku pre rýchle browsovanie trackov, externý HDD s hudbou, tak externú zvukovku už nemám kam dať..

Azu

Příspěvek od Azu »

Samozřejmě že vem tu verzi PRO vždyť je dražší jen o 400 Kč a získáš tím zvukovou kartu s možností připojit repro, mikrofon a sluchátka což jinak za 400 rozhodně nevyřešíš
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

djmixal

Příspěvek od djmixal »

PROčku som našiel už aj v jednom e-shope:
http://dj-obchod.sk/dj/mini-konzole/num ... k-pro.html
asi už aj objednávam :)

Azu

Příspěvek od Azu »

Nevim proč by si je neměl najít, když se prodává běžně už víc jak měsíc :-)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

djmixal

Příspěvek od djmixal »

Myslíte že NUMARK MIXTRACK PRO je dobrá voľba pre DJa úplneho začiatočníka ? Prípadne by ste mi vedeli odporučiť niečo v sume okolo 200 €.

Eddie_Halliwell

Příspěvek od Eddie_Halliwell »

tiez silno uvazujem nad zakupenim Mixtrack PRO, len neviem, ci si ho mam objednat tuto z vyssie uvedenej stranky alebo mam pockat kym ho budu mat aj v showtechnic v BA (www.55.sk). Niekde som sa tu docital, ze PRO je len o 400 kc drahsi ako obycajny Numark mixtrack, neviem ako je to v cesku, ale na SR vyjde obycajny mixtrack 150 EUR a kebyze chcem pro za tu sumu 5390,-Kc ako je uvedene na vyssie spomenutej stranke, tak vyjde okolo 220Eur,- co je o 70 viac :D....takze nejake navrhy kde ho zozeniem lacnejsie ?:D....pripadne kde ho maju (okrem uz spomenutych stranok) ?

Eddie_Halliwell

tak nikto nič ?....nejaké info, kde uz maju mixtrack pro za prijatelnu cenu ? :)

Eddie_Halliwell

uz som zistil aj ja, ale ved pisu 210 evri, myslis, ze mi daju 10 eur zlavu ? :D

rasto155

Příspěvek od rasto155 »

zdravim. potreboval by som poradit. som presvedceny o kupe konzoly. Neviem sa rozhodnut medzi numark stealth control a numark mixtrack. A ci bude podla vas velky rozdiel v kvalite zvuku keby ze si kupim mixtrack pro alebo radsej externu zvukovku NI audio2dj

sprem

Příspěvek od sprem »

Podla mňa ti to stačí..
Ten Stealth ani Mixtrack určite neoberieš so sebou na velkú akciu do klubu :D :D
A na hranie doma, domácich párty to musí stačiť podla mňa.
Kamarát má OMNI Control a hrá too viac než dobre.

djmixal

Příspěvek od djmixal »

Je dobrá voľba mixtrack + NI audio 4 dj ???

djmix123

Příspěvek od djmix123 »

djmixal píše:Je dobrá voľba mixtrack + NI audio 4 dj ???
Nie je! Mixtrack nemá žiadny externý audio vstup, nie to ešte dva...! Kupovať niečo ako je Mixtrack na live hranie je totálny nezmysel a hazard z vlastnými peniazmi... Treba byť reailsta a ak kupovať midi controller tak len niečo seriózne...

mrhicash

Příspěvek od mrhicash »

A co ti prijde seriozni konkretne?
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ

crewy

Příspěvek od crewy »

jako pouzit to jde, ale ted je otazka jestli se oplati ten kontroler kdyz zvukovky stoji jak ten kontroler....

Odpovědět