Cau potrebuju poradit rozhoduji se mezi MIDI a players
1
Players 2x Reloop RMP-1sehnal sem novy za 11000
mixak Reloop RMX-20 takz sem ho sehnal za 2800 skoro novy
sluchatka American Audio HP 700
a nebo
Reloop Digital Jockey
Prosim poradte
Re: Prosim poradte
Za sebe bych doporucil bud pockat a nasetrit na rpm-2 protoze ta 1ka je orpavdu jenom sirovej zaklad a nebo teda ten digital jockej ale na toho budes taky muset pockat pac furt ho nejak prodejci nemuzou sehnat.....takze cekat nebo cekat...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
Ale pro zacatek by ty RMP-1 stacili ne RMP-2 maj jenom efekty navic ne
Tohle si bohužel musíš rozhodnout sám s těmito playery se ti bude hrát dobře ale mají šuplíkové vkládání což by mohl být trošku problém ale taky nemusel je to jen o zvyku a kromě sampleru nemají žádný efekt.. mají ale bpm counter který jako orientační bude docela fajn.. k mixu není výhrad..
Midi oproti tomu má všechno co podporuje soft.. scratch, efekty, sampler.. a nemusíš kupovat cdčka..
Hlavně se rozhoduj podle toho k čemu bys to reálně využíval..
můj názor je že cdčka jsou trošku už zpátečnická a nemá smysl se do nich hrnout když playery za 13k podporují jak midi tak čtení z flashdisku nebo cdček
Midi oproti tomu má všechno co podporuje soft.. scratch, efekty, sampler.. a nemusíš kupovat cdčka..
Hlavně se rozhoduj podle toho k čemu bys to reálně využíval..
můj názor je že cdčka jsou trošku už zpátečnická a nemá smysl se do nich hrnout když playery za 13k podporují jak midi tak čtení z flashdisku nebo cdček
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Tak ten mix ma efekty to by problem nebyl...
Me hodne lakaj ty playery ale kdyz je tu moznost toho MIDI tak se nemuzu rozhodnout
A pouzival bych to na domaci hrani a obcas na nejakou oslavu atd a tam pochybuju ze bude PC protoze zatim nejsem tak movity na to abych si poridil notebook
Me hodne lakaj ty playery ale kdyz je tu moznost toho MIDI tak se nemuzu rozhodnout
A pouzival bych to na domaci hrani a obcas na nejakou oslavu atd a tam pochybuju ze bude PC protoze zatim nejsem tak movity na to abych si poridil notebook