S cim zacit ???

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
RoB

S cim zacit ???

Příspěvek od RoB »

Cus lidi jsem takovy ten pustec pisnicek po diskotekach ale chtel bych nejak zacit s DJingem zatim jen tak blbnu v kompu nebo na takovem starem gramofonu co je rad ze hraje chtel bych si poridit nejake zarizeni ale sam nevim poradne jake vim jen ze to musi byt bud na cd nebo pripojitelne k PC prosim poradil by mi nekdo co si mam poridit pro zacatek ??? vim ze to tu uz nekolikrat bylo ale prosim o radu

DIKY MOC

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

No, buď můžeš hrát s použitím PC a to tak, že připojíš nějakou konzoli k PC, kterou ovládáš DJ program. Nebo můžeš hrát bez PC a to tak, že si koupíš mixpult a CD přehrávače a nebo gramofony a už jedeš. Jde to taky tak, že můžeš použít všechno dohromady, do mixu připojíš CDP, gramec a taky konzoli to bys měl 3 vstupy, takže bys potřeboval 3 kanálový mix. Sice je to blbý, že to tak je, ale nejdůležitější věci jsou finance, takže můsíš rici, kolik jsi ochotný investovat a podle toho ti pak můžeme poradit jaké typy věcí atd.. :wink:
Music is my destiny!

RoB

Příspěvek od RoB »

ja mam uz nejakou mensi vybavu mix gemini ps800 pro to je 4 kanal, zesak 400x400watt a 2 bedny ac akustik 400 wattovky

gramofon urcite nechci chci nejaky digital nejlip aby stal co nejmin :) no a poradne nevim jestly nejaky cd player nebo nejakou tu konzoly nemam v tom ani prehled jake sou znacky, ceny a tak a prave v tomdle bych potreboval poradit

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

No, jestli konzoli, tak asi Behringer BCD2000 za nějakých 4500 kč to je myslím nejpoužívanější konzole, jsou i dražší, třeba VCI100 od Vestaxu za cca 13 tis. A jestli bys chtěl raději CD přehrávače, tak se musíš rozhodnout, jestli chceš dvojité, a nebo každý přehrávac zvlášť. Je toho opravdu hodně, ale co bys neměl kupovat je: Omnitronic, Citronic a další takové.. Já jsem si teď koupil double cds American Audio - Velocity MP3, na tuhle značku se můžeš podívat na showmarket.cz tahle značka je takový průměr no, ale ty Velocity, to už je hodně super věc za nejakých 24 tis. Ještě koukni na prodance.cz , shop4djs.com , zvukova-technika.cz a koukni na ty přehrávače a pak dej vědět, jaké se ti líbí nebo něco a pak to proberem. :arrow: teď už musíš jenom hledat a číst. Jo a ještě jsou dobré přehrávače na začátek Pioneer CDJ 100, nebo CDJ 200, tak checkuj 8)
Music is my destiny!

RoB

Příspěvek od RoB »

no tak z cd prehravacu se mi celkem zalibyli

AMERICAN AUDIO CDI 500 MP3
Pioneer CDJ 200
Stanton C.314

A jinak se mi hodne libi ta konzole Behringer BCD2000 a jen bych se chtel zeptat jestly opravdu s temi 6cm jogy se da scratchovat ??? :) a jestly se k tomu da pripojit napriklad CD player nebo gramofon pres ktery by slo take hybat s tou mp3 jestly treba kdybych pripojil gramofon jestly by to pres to fungovalo jestly bych na to nepotreboval este nejake jine zarizeni krome teda time code vinilu

a este dotaz jestly se delaji krome time code vinilu i time code cd ??? ;) :)

diky moc za rady ;)

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

RoB píše:no tak z cd prehravacu se mi celkem zalibyli

Pioneer CDJ 200
Stanton C.314

A jinak se mi hodne libi ta konzole Behringer BCD2000 a jen bych se chtel zeptat jestly opravdu s temi 6cm jogy se da scratchovat ??? :) a jestly se k tomu da pripojit napriklad CD player nebo gramofon pres ktery by slo take hybat s tou mp3 jestly treba kdybych pripojil gramofon jestly by to pres to fungovalo jestly bych na to nepotreboval este nejake jine zarizeni krome teda time code vinilu

diky moc za rady ;)
Pokud máš na Pioneery, tak je kup a máš postarostech !!!

RoB

Příspěvek od RoB »

DJ Smar píše:
RoB píše:no tak z cd prehravacu se mi celkem zalibyli

Pioneer CDJ 200
Stanton C.314

diky moc za rady ;)
Pokud máš na Pioneery, tak je kup a máš postarostech !!!
No prave ze tet nemam takze uvazuju ze bych si tetka koupil tu konzoli Behringer BCD2000 a pozdeji prikoupil ty CD playery

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Jo, tak to klidně udělat můžeš. A hlavně si našetři na nějaké pořádné playery, fakt se to vyplatí :wink:
Music is my destiny!

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

RoB

no já osobně bych si konzoli nekupoval, je to úplně něco jiného. jonzole je dobrá jen když si chceš něco nahrát do počítače a k tomu používáš nějaký program ... Těch programu je teď celkem hodně, ale nejlepší je asi Traktor Dj 3 nebo Fruty ... Jinak ty Pioneery nejsou na skrečování ! To musíš mít 1000ky nebo 800ky, aby jsi mohl skrečovat. Ale stejnak to sktečování nemá žádný význam. Nejlepší je to na gramcích....
Být tebou si koupím 2 lepší přehrávače a dobrý mix, který de zapojit k točítači, nebo aby měl digi. výstup... To bych si koupil spíš, než tu konzoli ..

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Tohle je taky možnost no... :wink:
Music is my destiny!

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

dj_camil píše:Tohle je taky možnost no... :wink:
Njn 8)

RoB

Příspěvek od RoB »

no ja bych to videl na tu konzoli a k tomu pote ty CD playery AMERICAN AUDIO CDI 500 MP3 co vy na to toby slo ne ???

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

RoB píše:no ja bych to videl na tu konzoli a k tomu pote ty CD playery AMERICAN AUDIO CDI 500 MP3 co vy na to toby slo ne ???
Ty Americany nekupuj ... alespoň né 500ky .. Lepší jsou pro skreč 2 ! Opravdu .. Měl jsem je úplně ze začátku

RoB

Příspěvek od RoB »

DJ Smar píše:
RoB píše:no ja bych to videl na tu konzoli a k tomu pote ty CD playery AMERICAN AUDIO CDI 500 MP3 co vy na to toby slo ne ???
Ty Americany nekupuj ... alespoň né 500ky .. Lepší jsou pro skreč 2 ! Opravdu .. Měl jsem je úplně ze začátku
Sorry za moji blbost ale jake pro skreč 2 ???

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

http://www.vltava2000.cz/shop4djs/Goods ... GoodsID=47

Zde je máš, jsou opravdu mnohem lepší !!!! .. Tak pak mi napiš jak se ti líbí =)

Odpovědět