Traktor - problém s posouváním/scratchováním

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
ComaR

Traktor - problém s posouváním/scratchováním

Příspěvek od ComaR »

Zdravíčko...mám problém. Když chci v Traktoru cokoliv udělat s Jog kolem (scratch, posun,...), tak doprava jede mnohem rychlejš než doleva... nedá se potom ani scratchovat... Dá se to nastavit? Na youtube jsem viděl jak jim to jede f poho... díky moc...

Azu

Re: Traktor - problém s posouváním/scratchováním

Příspěvek od Azu »

nastavit to jistě jde, stačí poštelovat hodnoty v nastavení midi kontroléru který používáš
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

ComaR

Příspěvek od ComaR »

Super.. :D .. lae kde...šteloval jsem všechno možný, ale tohle sem nenastavil..

1Rozy6

Příspěvek od 1Rozy6 »

Taky bych se na něco zeptal ohledně traktoru, když hraju tak na 90procent to jede dobře, ale občas se stane, že ten program jak kdyby neveme pohyb zpět vracečku, pouze to neposune mp3ku zpět jak kdyby, ale je na stejným času v mp3ce když to občas vrátím, ale na pohybu desky (co je vidět v traktoru) vidím že to ten program ví že pohyb deskou tam je. Nevím teda jestli to je tím že mě nestíhá PC ale zdá se mě že to je blbost. Stává se to u beat jugglu hodně, nevím teda jestli mám tak rychlí ruky a ten program mou hru nedává :D Ale sere mě to, nevíte někdo jak to vychytat? Díkec
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

DeeLander

Příspěvek od DeeLander »

Ahojky problemov moze byt viac.Co pouzivate za zvukovky? Original NI alebo Maya? popripripade ine? Konfiguracia vaseho PC.Dokonca sa mi stalo ze som musel vypratat system bo uz tak kixoval ze mi ani nenakalibrovalo vinyli ....

Odpovědět