Dotaz na Vás co vlastníte S4ky:
hodili byste sem vaše audio nastavení zvukovky v S4ce??
Mám tam asi něco špatně nastavené, jelikož mi sem tam (mnohdy i párkrát do minuty) lupká ve zvuku, který jde ze zvukovky ven, ať už do sluchátek tak masterem na bedny - doteď nebyl žádný problém nebo jsem ho neregistroval, ale to lupkání ve zvuku (často u nízkých frekvencí kicků apod.) mě štvě. Není to sice velký problém, ale sem tam to teda praskne a mnohem to zhoršuje pak srovnávání, kdy to chcete mít přesně a už si myslíte že to je, jenže to lupne a rozhodí vás to, zkoušel jsem to nevnímat ale nešlo to
Párkrát se mi to stávalo i na staré zvukovce a ještě v traktoru 1.2.x, ale tam si stačilo pohrát s latencí zvukovky s tím posuvníkem, ovšem ten u S4ky nejde jaksi...
No prostě hoďte sem vaše nastavení aspoň napsat: frekvence zvukovky a pak ty buffery nebo jak to je, měl jsem to na 96k a 512 a sem tam to praskne
TRAKTOR S4 praskání ve zvuku
Re: TRAKTOR S4 praskání ve zvuku
Je to známý problém, který je s mnoha kontroléry v nových verzích Traktora 2 + windows, bohužel se neprojevuje u všech uživatelů, ale i tak je těch postižených hodně. Jediné řešení je zkusit pohrát s latencí, ovšem někdy to začne fungovat až s nepoužitelnou latencí nad 40ms a nebo přejít na starší verzi Traktora. Ještě zkusit použít starší verze ovladačů
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
No právě, zkoušel jsem si s tím pohraát a přestalo, když byla latence 46 a víc což je vcelku už brutal teda... a na starů verzi traktora mě to taky napadlo jít, jenže tam zase nefunguje mapping a to opravdu s takovou jít až uplně na tu verzi co je dělaná jen k S4ce nebo nwm
Ja zazil neco podobneho s Traktorem 1, kdyz jsem k nemu pripojil Contoury. Najednou mi zacala Audio 8 taky nejak blbnout. Vyresil jsem to Traktorem 2. Pamatuji si, ze v Traktoru 1 jsem dosahl nejlepsich vysledku z jednim z prvnich ovladacu pro Audio 8. Takze to chce pospekulovat a zkouset drivery... Vypnute WIFI,Antiviry apd. pokladam za samozrejmost...
Já koupil teď namakanou mašinu notebook takže tam by ani tolik ta wifina nevadila když mám zaplý přes tuneup turbo mod který mě háže prioritní výkon na traktor proces, čili výkonem to nebude když zatížení mi to sotva ukazuje tak na 10% v traktoru. Nějak zkusím pošmelit ty ovladače/firmware.
Vyřešeno - postahovaných několik ovladačů a opět to šlape jak by mělo (Delete topic..)
-
Vynikajici,vyborny typ,uz jsem byl s toho na svestku ,chtel jsem absolvovat servis,protoze to byla uz posledni moznost.konszpic píše: ↑14 led 2012 15:08Dotaz na Vás co vlastníte S4ky:
hodili byste sem vaše audio nastavení zvukovky v S4ce??
Mám tam asi něco špatně nastavené, jelikož mi sem tam (mnohdy i párkrát do minuty) lupká ve zvuku, který jde ze zvukovky ven, ať už do sluchátek tak masterem na bedny - doteď nebyl žádný problém nebo jsem ho neregistroval, ale to lupkání ve zvuku (často u nízkých frekvencí kicků apod.) mě štvě. Není to sice velký problém, ale sem tam to teda praskne a mnohem to zhoršuje pak srovnávání, kdy to chcete mít přesně a už si myslíte že to je, jenže to lupne a rozhodí vás to, zkoušel jsem to nevnímat ale nešlo to
Párkrát se mi to stávalo i na staré zvukovce a ještě v traktoru 1.2.x, ale tam si stačilo pohrát s latencí zvukovky s tím posuvníkem, ovšem ten u S4ky nejde jaksi...
No prostě hoďte sem vaše nastavení aspoň napsat: frekvence zvukovky a pak ty buffery nebo jak to je, měl jsem to na 96k a 512 a sem tam to praskne
process buffer z 32 na 48 samples v Nastaveni Taktoru - Control panel DIKY
Koukám že už se to tady řešilo. Já jsem teď při změně PC narazil na stejný problém. Na starých notasech vše šlapalo ale výkon už slábnul. Nový noťas je rychlý ale problém se zvukem je hrozný. Zkoušel jsem změnit latenci ale bez výsledku. Nějaká rada?