Arturia mini lab
Arturia mini lab
Zdravím ve spolek,mám takový dotaz,je Arturia Mini lab+PC+dodávaný software dostačující na tvorbu a produkci hudby???Ještě uvažuju nad Akai MPK 2 mini a Novation Launchkey mini,podle mě je to spíš otázka softwaru,protože zmiňovaný Arturia asi není kompatibilní s Abletonem,nebo se pletu????Díky za rady a odpovědi.
Re: Arturia mini lab
Mám Minilab asi rok, za ty peníze celkem super kontroler, nekonečné enkodéry, sice jen 25 kláves, ale pokud neumíš hrát oběma rukama, tak to stačí, možnost vrstvení midi je taky super, jinak Dodávaný Analog lab, všechny instumenty jsou modulace reálných synthů, jsou mezi nimi i dobré presety, jen škoda že jejich další uživatelská modulace je celkem omezená, ale i tak se z toho dá dostat pěkné zvuky. A to že nejde s Abletonem je blbost, používám ho právě s Abletonem, je to midi a všechny DAW midi podporujou. Jen co mě trochu štve je provedení, ty enkodéry se mi zdají trochu chabé a maličko se viklají. Ale pokud ti nejde o ty nekonečné enkodery, tak s Akai nebo Novation neuděláš chybu, jsou to celkem dobré kontroléry za ty peníze.