Numark NV

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
Odpovědět
DJ Prskowsky

Numark NV

Příspěvek od DJ Prskowsky »

Zdravim vás...prosim vas chcem sa spytať či tu nema niekto skusenosti s numarkom nv? či sa to oplati kupiť ? dakujem za vaš dotazy a nazory .

EVO

Re: Numark NV

Příspěvek od EVO »

Podle mě je to dobrý kontroler, kvalitní, určitě bych se v tomto případě nijak nebál té low-cost značky, kvalitu očekávej srovnatelnou např. s Pioneerem v této kategorii, jako nevýhodu - kor k vyšší ceně toho NVčka, bych bral nemožnost využít jej jako standartní mixák.. Ale pokud to nepotřebuješ, tak budeš určitě spokojenej..

Rendi23

Příspěvek od Rendi23 »

Na tuto mašinku mám taky zálusk určitě bych neváhal :)
Numark Mixtrack Quad Sw Traktor Scratch Pro 2 a VirtualDj Le.
Denon DJ MC7000 Sw Serato Dj .

vladko01
Vybavení

Příspěvek od vladko01 »

ahoj tuto .masinku som si kupil na moje pomery a to kde hrajem je to pecka lenze moj nt mi nejak nestiha so seratom a neviem si poradit aky nt je vhodny.

Rendi23

Příspěvek od Rendi23 »

Teď záleží jaký Serato jestli myslíš intro tak v nastavení USB Buffer Size (Latenci) snížit latenci mě se taky trhal zvuk a to mám výkonný noebook za 25k od asusu i7 gforce 840m musel sem jí snížit až na 128 nevím ale myslím si že se vírazně sníží kvalita doporučil bych traktor :D na domácí hraní používám cracklou verzi Scratch pro 2 Další co nevím je to jak funguje NV když má dva integované přehrávače :D jestli jsem něco napsal blbě tak se prosím hned nenasírejte jsem začátečník a v tomhle se zase tak nevyznám.
Numark Mixtrack Quad Sw Traktor Scratch Pro 2 a VirtualDj Le.
Denon DJ MC7000 Sw Serato Dj .

Odpovědět