Numark NV
-
Numark NV
Zdravim vás...prosim vas chcem sa spytať či tu nema niekto skusenosti s numarkom nv? či sa to oplati kupiť ? dakujem za vaš dotazy a nazory .
Re: Numark NV
Podle mě je to dobrý kontroler, kvalitní, určitě bych se v tomto případě nijak nebál té low-cost značky, kvalitu očekávej srovnatelnou např. s Pioneerem v této kategorii, jako nevýhodu - kor k vyšší ceně toho NVčka, bych bral nemožnost využít jej jako standartní mixák.. Ale pokud to nepotřebuješ, tak budeš určitě spokojenej..
Na tuto mašinku mám taky zálusk určitě bych neváhal
Numark Mixtrack Quad Sw Traktor Scratch Pro 2 a VirtualDj Le.
Denon DJ MC7000 Sw Serato Dj .
ahoj tuto .masinku som si kupil na moje pomery a to kde hrajem je to pecka lenze moj nt mi nejak nestiha so seratom a neviem si poradit aky nt je vhodny.
Teď záleží jaký Serato jestli myslíš intro tak v nastavení USB Buffer Size (Latenci) snížit latenci mě se taky trhal zvuk a to mám výkonný noebook za 25k od asusu i7 gforce 840m musel sem jí snížit až na 128 nevím ale myslím si že se vírazně sníží kvalita doporučil bych traktor na domácí hraní používám cracklou verzi Scratch pro 2 Další co nevím je to jak funguje NV když má dva integované přehrávače jestli jsem něco napsal blbě tak se prosím hned nenasírejte jsem začátečník a v tomhle se zase tak nevyznám.
Numark Mixtrack Quad Sw Traktor Scratch Pro 2 a VirtualDj Le.