Značka sluchátek
Značka sluchátek
Shanim sluchátka na hraní do 2,5k. Nabídka je strašně široká tak poradte nějaký jasný favority díky )
Re: Značka sluchátek
Co sedí jinému nemusí sedět tobě.
poradiť je ťažko, každému sedí niečo iné, iný tvar, iný zvuk, iné prevedenie ...
treba si ale určiť , teda vedieť na čom ich budeš používať (mixpult, konzola ..) a podľa toho sa zariadiť, a jednoznačne najlepšie je , keď už budeš presne vedieť, že na čom ich budeš používať , ísť priamo do DJ obchodu, kde by mali mať zapojené aj nejaké veci ( mix, konzoly a podobne ) a vyskúšať si ich priemo v "akcii"
treba si ale určiť , teda vedieť na čom ich budeš používať (mixpult, konzola ..) a podľa toho sa zariadiť, a jednoznačne najlepšie je , keď už budeš presne vedieť, že na čom ich budeš používať , ísť priamo do DJ obchodu, kde by mali mať zapojené aj nejaké veci ( mix, konzoly a podobne ) a vyskúšať si ich priemo v "akcii"
re Alton
jop, zejtra se chystám do Prodancu tak snad tam pořídím
jop, zejtra se chystám do Prodancu tak snad tam pořídím
Skus pouvazovat aj nad znackou Sennheiser. Ja som si jedny kupil na doma a hraju nadherne. Samozrejme, ze su rady aj pre dj-ov. Mozno sa ti zapacia Treba skusit. Ja som s nimi tak spokojny, ze ine by som uz nechcel.