Pioneer CDJ-2000
Re: Pioneer CDJ-2000
Hih, poslali sme to ve stejnej okamžik, ale já byl rychlejší.
-
no dobre vyhral si
BTW mne sa to zda dost nefer ze James, Eddie a Armin uz videli tu novu CDJ 2000 a ja nie
BTW mne sa to zda dost nefer ze James, Eddie a Armin uz videli tu novu CDJ 2000 a ja nie
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
Když zalistujete v paměti, tak sem o tom psal už někdy v únoru, že k tomuto dojde a co to zhrba bude umět, protože to prásknul v rozhovoru Carl Cox, ale nějak ste tomu většina nevěřila. U Pioneeru totiž trvá vývoj poměrně dlouho ale o to lepšího výsledku se dočkáme, sice žádné převratné revoluční nápady, ale jen použito vše co je dávno dostupné ale důkladně vyladěno na maximální efektivitu použití, protože to dlouhou dobu navrhují a spolupracují na tom opravdové dj špičky, pro které je to každoddení záležitost a upravuje se to pro jejich cestovní a klubové potřeby. Kdežto právě třeba Denon stále tvoří invoace o kterých není jasn jestli budou vůbec přínosem a tvoří na základě reakcí obyčejných uživatelů, kteří jso u většinou z řad mobilních djů a to je ten základní rozdíl, který je pak vidět.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
azu na ten rozhovor s Carlom si pamatam sam som ten link postol na oficialne forum pioneeru a moderator ho po 15minutach vymazal viac sa k tomu nikto uz nedostal
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
-
Já mám CDJ-1000mk3 a už přemýšlím že se jich budu zbavovat POkud nebudou ty nový přehrávače stát víc jak 40 tak moje tisícovky pujdou do světa Protože víc jak 40 za přehrávače fakt nedám Ikdyž taky čekám co to bude umět navíc Jestli to bude jenom barevný displey,USBport,a podpora pro traktor sratch tak to si to kupovat nebudu protože notebook při hraní nepoužívám
-
no Elwis treba drzat krok hehe ja dufam ze Pio tak skoro neukaze aj toho nastupcu DJM 800ky (DJM 2000) Este si chcem chvilku vychutnat ze mam the best mix doma hehehe
ked silno budu dobre tie CDJ 2000 tha viem naco makam na dalsie leto a to som chcel auto sakra
ked silno budu dobre tie CDJ 2000 tha viem naco makam na dalsie leto a to som chcel auto sakra
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
-
Paul Diamond : No hele nevím Já myslím že tam bude hlavně Midi,ten displej a usb port ale ani jedno mi moc nepomůže mám prostě rád CD takže ještě uvidím jo a s tím mixem máš pravdu Jenom aby nevydali nějakej lepší Jako třeba denon ten s těma dvěma efektorama a barevným displejem
Oni počítají s tím, že CD už je minulost a jelikož stejně většina djů kupuje nebo stahuje muziku v MP3, tak není jediný rozumný důvod proč ji ještě pálit na CD a nemít ji přímo na flashdisku nebo na externím HDD, jestli sem to správně pobral, tak bude možné sdílet data z jednoho USB zařízení se všem propojenýma přehrávačema. Pokud někomu nestačí listování na displeji a chtějí raději používat počítač, tak pro ně bude možnost používat buď MIDI a nebo přímo DVS, protože zvukovka uvnitř by měla mít certifikaci pro Traktor Scratch Pro.
Přehrávač je jen začátek, mix přijde hned po něm, Pioneer totiž vsadil na dj techniku úplně všechno a postavil na tom své nynější firemní živobytí. Budou následovat i hračky pro VJing, který je také na vzestupu a stále pro to není ještě dostatek techniky.
Přehrávač je jen začátek, mix přijde hned po něm, Pioneer totiž vsadil na dj techniku úplně všechno a postavil na tom své nynější firemní živobytí. Budou následovat i hračky pro VJing, který je také na vzestupu a stále pro to není ještě dostatek techniky.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
imho tohle zase pro Pioneer zadny velky terno nebude, ze techniky je tam potreba celkem malo, staci notas s resolume + max nejakej midi kontroler (bohate staci napr Evolution UC33), SVM1000+DVJ X1 si koupi asi malokdo, kdyz 90% VJingu delaj predpripraveny smycky, to je mnohem lepsi investice nejakej 6000 ANSI projektor + solidni platnoAzu píše: Budou následovat i hračky pro VJing, který je také na vzestupu a stále pro to není ještě dostatek techniky.
Je pravda, že kdo na to bude mít?
Kolik lidí ma DVJ? O SVM 1000 nemluvě... Pokud bude stát tento přehrávač kolem 50tis, mix k němu to samé, jedná se tak akorát tak o promotéry a pár nadšenců, pár bohatých DJs, ale masově to nebude více než pár (2-3) % trhu.... Ač mě DJjing živý, tak 150tis, bych za to opravdu nedal. Je to stejný jak s CDJ 1000... teď jsou na trhu x let, a kolik procent DJů je má... Já znám osobně jednoho (nepočítám vás asi 3-4 co jste na fóru). S CDJ 2000 počítám, že v následujících 4 letech nebudu znát ani jednoho
Kolik lidí ma DVJ? O SVM 1000 nemluvě... Pokud bude stát tento přehrávač kolem 50tis, mix k němu to samé, jedná se tak akorát tak o promotéry a pár nadšenců, pár bohatých DJs, ale masově to nebude více než pár (2-3) % trhu.... Ač mě DJjing živý, tak 150tis, bych za to opravdu nedal. Je to stejný jak s CDJ 1000... teď jsou na trhu x let, a kolik procent DJů je má... Já znám osobně jednoho (nepočítám vás asi 3-4 co jste na fóru). S CDJ 2000 počítám, že v následujících 4 letech nebudu znát ani jednoho
Myslím si, že jde vybavenost DJs a clubů hodně dopředu. Ve 20km okruhu od mého bydliště je v jednom podniku 2x DVJ 1000 a SVM 1000, ve druhém 1x DVJ 1000, 2x CDJ 1000. Min dva DJs jsou vybaveni CDJ 1000 a DJM 800. Dále vím o šesti párech CDJ 800 a třech párech CDJ 400. O CDJ 200 a 100vůbec nemluvím. Schválně mě to nedalo a tak jsem o tom popřemýšlel a došel jsem k těmto číslům. Docelá dobrá Pioneer koncentrace na okolí jednoho menšího města na severu moravy. Pak, že se tu lidi mají špatně |Věřím tomu, že s příchodem nových playerů se tato čísla pozmění a pár lidí přestoupí na nové.ToLa píše:Je pravda, že kdo na to bude mít?
Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200
Takže znáš 6 "lidí" kteří mají něco v ceně která bude +- jako CDJ 2000 a pak znáš velkou hramadu těch kteří nemají ani na CDJ 1000... A já psal něco jiného?Rosi píše:Myslím si, že jde vybavenost DJs a clubů hodně dopředu. Ve 20km okruhu od mého bydliště je v jednom podniku 2x DVJ 1000 a SVM 1000, ve druhém 1x DVJ 1000, 2x CDJ 1000. Min dva DJs jsou vybaveni CDJ 1000 a DJM 800. Dále vím o šesti párech CDJ 800 a třech párech CDJ 400. O CDJ 200 a 100vůbec nemluvím. Schválně mě to nedalo a tak jsem o tom popřemýšlel a došel jsem k těmto číslům. Docelá dobrá Pioneer koncentrace na okolí jednoho menšího města na severu moravy. Pak, že se tu lidi mají špatně |Věřím tomu, že s příchodem nových playerů se tato čísla pozmění a pár lidí přestoupí na nové.ToLa píše:Je pravda, že kdo na to bude mít?
Jinak aby byl průzkum kompletní, tak tady u nás na severu nezmám jediný klub kde mají vlastní přehrávače... A DVJ má, jen občas se tu vyskytující, Mirek Rais. Takže průměrně jsme na tom co jsem psal původně
To ToLa - víš, nemyslím si, že Ti, co nemají CDJ 1000, tak si jej nemůžou dovolit. Já mám taky jen CDJ 800 MK2 a prostě 1000 je pro mě zbytečná, tím chci říct, že ten cenový rozdíl není adekvátní tomu, co umí litry navíc a klidně se bez toho obejdu. Raději si koupím jinou hračku navíc. Snad mi rozumíš. Ale pokud nový player bude pro mě natolik zajímavý, klidně do nich půjdu .
Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200
Samozřejmě, ale kolik Vás takových je? Navíc cena tohoto má být kolem 50tis, to už není o chtít, nechtít, to je o mam nemam.Rosi píše:To ToLa - víš, nemyslím si, že Ti, co nemají CDJ 1000, tak si jej nemůžou dovolit. Já mám taky jen CDJ 800 MK2 a prostě 1000 je pro mě zbytečná, tím chci říct, že ten cenový rozdíl není adekvátní tomu, co umí litry navíc a klidně se bez toho obejdu. Raději si koupím jinou hračku navíc. Snad mi rozumíš. Ale pokud nový player bude pro mě natolik zajímavý, klidně do nich půjdu .
Prostě ať to je tak či onak, masovka se z toho za tuto cenu nestane ani kdyby to umělo uvařit večeři... A co se týká trhu, jejich počet bude něco mezi DVJ a CDJ 1000, protože pořád 90% djů má jiné priority (rozuměj, nemá na ně i kdyby chtěli)
-
2 ToLa: podla mna masove to u nas nebude (SK - CZ) no v inych krajinach to pojde mozno do inych cisel neviem Azu pisal ze to vyzera ze maju stat 1300libier za ks... takze fakt si ich nie kazdy bude moct dovolit no pozri aj CDJ 1000mk3 boli drahe a da sa povedat ze sa s nimi stretavas a ked nie v tvojom okoli tak proste po svete vidno ze su k mani podla mna pioneer po tom vsetkom ze zrusil vsetky ostatne vyrobky a orientuje sa len na DJing a tie CDJ 2000 budu nova vlajkova lod pioneeru tak si sakra da zalezat na reklame, marketingu proste ich pretlacia
tot moj nazor
tot moj nazor
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com