ahoj,
poridil jsem si tuhle konsoli a nejdou mi tlacitka v traktoru.
Konsoli pocitac normalne rozeznal. Z prilozeneho cd jsem nainstaloval drivery a take traktor. V traktoru jsem zadal jakou konzoli mam.
Hned na zacatku mi tlacitka sla, ale ne zvuk. pote sem v preferncich prehodil audio setup na tuhle konzoli a zvuk zacal jit, ale tlacitka ne.
Proste od te doby tlacitka nic at to prehodim jako na tovarni nastaveni. sviti jen, kdyz smazku LOAD A a LOAD B.
Jen doufam, ze konsole neni vadna, ale kdyz predtim ty tlacitka sla, tak si to nemyslim..
Nevi nekdo v cem je problem? jsem uz celkem zoufalej, nikde na netu sem radu nenasel.
Diky moc za pripadne rady!
Reloop digital jockey 2 neufunkcni tlacitka
Re: Reloop digital jockey 2 neufunkcni tlacitka
edit: jeste bych chtel dodat, ze zvuk z konsole do sluchatek je velmi spatny. Vyzkousel sem na tom troje sluchatka
takže conzoli máš namapovanou maš tedy v traktoru ?? jakou máš sestavu pc nebo notebooku ??? je divný že tlačítka nejdou ostatní věci fungujou?? skuz znova reinstal jako máš zvukovku jedeš přes asio?,?
ze zacatku byla asi namapovana, protoze vse reagovalo, akorad ten zvuk nesel. ted zase jde zvuk, ale konsole neraguje v traktoru.. reinstal jsem delal. usb jsou funkcni, windowsy jsou cisty, dnes instalovany. a mam to pripojene na pc. zvukovka by mela byt integrovana v konsoli ne? omlouvam se, moc tomu nerozumim. ano asio program mam instalovanej..
jo a sestava, je to nejaka i5, ctyrjadro. dal moc nevim. ale vykony to je
v traktoru musiš v nastaveni kliknout na output routing a dat inernal měl bys taky po netu hledat nastaveni traktoru mám sice reloop 3 a kolega po telefonu my musel nastavit vše mě to jede super jak ve sluchatek nastaveni traktoru dale jaký máš typ procesoru?? kolik ram v pc??
ten inernal tam mam, to jsem videl na jednom videjku.. ja prave toho videl dost, ale ne nejaky poradny navod no.. jinak by to mela byt i5 intel duo core 2.66 a dve giga ramky.. jinak dalsi vec ta, ze chci autorizovat traktor v tom jejich systemu, ale ten klic na cd prej neni platnej.pritom konsole je nova z dost znameho e-shopu.. zkusim jeste prohledat ruzna fora, ale podle me se to chova divne. hlavne ve specifikacich na internetu psali, ze se konsole nastavi sama, proto jsem do ni sel, protoze jsem laik v tehlech vecech a jako dj uplnej zacatecnik..
tak konecne se mi povedlo podle navodu vse namapovat.. ale ten otresnu zvuk stale zustava, tak kdyby nekdo vedel jak na to byl bych vdecny
edit: ve sluchatkach neustale huci, i kdyz je zvuk stisen jak na konsoli, tak na sluchatkach.. obcas to nachvili prestane, ale pote opet zacne